Avtovleka

Reševanje in prevozi poškodovanih vozil

V primeru prometne nesreče vam zagotovimo hiter in varen prevoz vašega vozila do doma ali ustrezne delavnice

 Prevozi vozil v okvari

Ko vas vaše vozilo pusti na cedilu, vam priskočimo na pomoč in vas skupaj z vozilom prepeljemo do doma oziroma avtomehanične delavnice. Velikokrat se zgodi, da po pomoti na bencinskem servisu natočite napačno gorivo. Pokličite nas in takoj vam bomo priskočili na pomoč – vaše vozilo bomo prepeljali v našo delavnico, izpraznili posodo za gorivo in natočilo pravo gorivo, da boste lahko nadaljevali svojo pot.

Pomoč na cesti

Manjša popravila kot so zamenjava pnevmatike, izpraznjena baterija, pregorela varovalka …ne bodo več vaša ovira. Pokličite nas in na licu mesta vam bomo pomagali, da boste lahko čim prej nadaljevali svojo pot.

Prevozi novih vozil

Za vas lahko organiziramo prevoz novih vozil, istočasno lahko prepeljemo 3 nova vozila. V primeru, da kupujete nove gradbene stroje, delovne stroje, kompresorje, dvižne ploščadi, smo mi pravi naslov za vas. Z našimi vozili lahko prepeljemo delovne stroje do 5,5 ton. Nudimo vam tudi prevoze avtodomov, počitniških prikolic in lažjih tovornih vozil, do dolžine 7,5m in višine 3,2 m. V kombinaciji s prikolico lahko prepeljemo tudi daljša vozila oziroma konstrukcije, razne ograje in podobno.

Hramba osebnih vozil in delovnih strojev

V kolikor ni možen prevoz vašega vozila direktno do želene lokacije, vam nudimo hrambo vašega vozila na področju naše obratovalnice.
Vaše vozilo je v naših rokah popolnoma varno, saj imamo za prevoze sklenjeno pogodbo o zavarovanju prevozniške odgovornosti.

Zaupajo nam tudi pomembne zavarovalniške hiše, saj imamo sklenjene pogodbe za prevoze novih in poškodovanih vozil z zavarovalnicami Triglav, Asistenco Coris, TBS 24 ur, pa tudi z Avto moto zvezo Slovenije.

Galerija